Open Site Navigation

Ekstra timer etter 8. august!

8. august er det slutt på feriehvile og full fart på kontoret. Timer for onlinebooking er i ferd med på bli fylt opp for kommende 2-3 uker.


Vi har flere timer å ta av enn det som ligger åpent på hjemmesiden vår. Disse må avtales ved direkte kontakt med resepsjonen. Bl.a. setter vi opp mulighet for undersøkelser etter avtale fredag 12. august.


Ring +47 98 77 98 88 eller send en epost til resepsjon@flylegene.no


Ordinær åpningstid på Gardermoen er mandag-torsdag 8-15. Ved særskilte behov kan vi avtale tider tirsdag og torsdag ettermiddager på Jessheim.


Husk at sertifiseringsundersøkelser kan gjøres inntil 45 dager før utløpsdato. Det er viktig å ha god tid i tilfelle noe trenger ekstra avklaring - bestill så tidlig som mulig! Da er det også lett å finne timer med selvplukk på hjemmesiden vår - https://flylegene.no


Flymedisinske tjenester hører hjemme på Oslo Lufthavn Gardemoen.

Hos Flylegene kan du komme innom på veg til og fra jobb, ved pause i en slynge - eller fordi det rett og slett er enkelt å komme hit.

Samtidig vil vi ta vare på brukere fra Jessheim og omegn, og fortsetter også kontoret i Trondheimsvegen 60. Gi beskjed ved bestilling dersom det er ønskelig med time der.20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle